Grúzia - a Kaukázus gyöngyszeme

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, levesek, sültek. Ma ezekből adunk egy hat fogásos ízelítőt.

MENÜ

  • Céklás pkhali
  • Kharcho soup / Marhahúsleves, paradicsom, rizs
  • Megrelian Khachapuri / Friss sajtos lepénykenyér
  • Badrijani Nigvzit / Dióval töltött sült padlizsán
  • Georgian pork shashlik / Grúz saslik
  • Kitri Pomidvris Salata / Paradicsom-uborka saláta sok zöldfűszerrel
  • Khinkali / Húsos töltött tészta, savanykás szilvaszósz

KIÍRT ALKALMAK

2022. szeptember. 12. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca
2022. október. 01. - szombat
10:00 - 13:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V