Grúzia - a Kaukázus gyöngyszeme

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, és levesek. Ma ezekből adunk egy öt fogasos ízelítőt.

MENÜ

  • Khinkali / Húsos töltött tészta, savanykás szilvaszósz
  • Pkhali / Sült céklás diókrém
  • Kharcho soup / Marhahúsleves, paradicsom, rizs, friss fűszerek
  • Megrelian Khachapuri / Grúz sajtos kenyér hajó
  • Badrijani Nigvzit / Dióval töltött sült padlizsán
  • Kitri Pomidvris Salata / Paradicsom-uborka saláta sok zöldfűszerrel

KIÍRT ALKALMAK

2024. október. 15. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás