Halimádó - észak-afrikai különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az észak-afrikai konyha sokszínűsége a helyi fűszerek gazdagságán túl abból is a Földközi-tenger bőségéből is fakad. Halimádó sorozatunknak ebben a részében megismerkedünk azzal, hogyan használják a harissát, a római köményt, az őrölt koriandert, citromot és narancsot, és hogy miként/hogyan illesztik ezeket a tengeri halak és tengeri herkentyűk mellé Marokkó, Tunézia és Líbia partvidékén. Kóstoljunk bele együtt ebbe az izgalmas és egzotikus világba!

MENÜ

  • Briwat / Rákkal és hallal töltött olajban sült tésztatekercs
  • Domo eltamasih / Tenger gyümölcsei leves
  • Slata meshweya / Grillezett zöldségek
  • Tajine hoot / Aranydurbincs tagine, sóban eltett citrommal
  • Merqet el kalamar / Töltött tintahal, zöldborsos szószban

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 20. - szombat
11:00 - 14:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás