Halimádó - olasz különkiadás

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Magyarországról nézve sokan nem is tudják az olaszok mekkora halevők. Minden éttermi étlapon külön része van a tengeri halaknak, mint ahogy minden egyes nagy boltban vagy piacon a „hal-stand” legalább akkora mind a „hús-stand”. Mai kurzusra olyan olasz és halas fogásokat húztunk, amik különböző technikákkal és különböző tengeri alapanyagokkal készülnek, ugyanakkor egyszerű és hálás receptek: kezdő halasoknak is „ajánlott”. Akik pedig jól ismerek ezeket, vagy mindig is ilyet esznek, ettek Olaszországban, hát azoknak „kötelező”.

MENÜ

  • Tuna carpaccio / Tonhal carpaccio
  • Fritto misto / Tenger gyümölcsei vegyesen olajban sütve
  • Spaghetti alla marinara / Kagyló és tenger gyümölcsei, paradicsomos szósz, spaghetti
  • Branzino al cartoccio, patata e spinaci / Fóliában párolt sügér, spenótos burgonya köret
  • Sorbetto di limone / Citromszorbet

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás