Halimádó - olasz különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Magyarországról nézve sokan nem is tudják az olaszok mekkora halevők. Minden éttermi étlapon külön része van a tengeri halaknak, mint ahogy minden egyes nagy boltban vagy piacon a „hal-stand” legalább akkora mind a „hús-stand”. Mai kurzusra olyan olasz és halas fogásokat húztunk, amik különböző technikákkal és különböző tengeri alapanyagokkal készülnek, ugyanakkor egyszerű és hálás receptek: kezdő halasoknak is „ajánlott”. Akik pedig jól ismerek ezeket, vagy mindig is ilyet esznek, ettek Olaszországban, hát azoknak „kötelező”.

MENÜ

  • Tuna carpaccio / Tonhal carpaccio
  • Fritto misto / Tenger gyümölcsei vegyesen olajban sütve
  • Branzino al cartoccio, patata e spinaci / Fóliában párolt sügér, spentónos burgonya köret
  • Spaghetti alla marinara / Kagyló és tenger gyümölcsei, paradicsomos szósz, spaghetti
  • Sorbetto di limone / Citromszorbet

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V