Koreai konyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma este megismerkedünk pár tipikus koreai étellel - és meglátjuk a koreai ízek több fronton is közel állnak ahhoz a nomád ősi ízvilághoz, ahonnan a magyar konyhát is eredeztetjük: intenzív húshasználat, pácolás és grillezés, mesteri savanyúságok, gazdag betétes levesek. Ma terítéken egy tartalmas, tüzes leves, egy klasszikus, laktató, a tányéron összerakott zöldség egytálétel, egy remek marhahús főétel koreai páccal és grillezéssel, illetve a legismertebb fogást, a kimchi salátát is megtanuljuk, végezetül az erőteljes ízeket hűsítő gyümölcs jégkrémmel zárjuk.

MENÜ

  • Bibimbap / Vegyes friss zöldségtál tojással és rizzsel
  • Cucumber kimchi / Fermentált uborka saláta
  • Radish kimchi / Fermentált retek saláta
  • Kimchi chige/ Kimcsi ragu tofuval és császárhússal
  • Bulgogi / Pácolt marhahús szeletek
  • Patbingsu / Jégkrém, babpüré, gyümölcsök

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2022. január. 19. - szerda
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V