Koreai konyha

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma este megismerkedünk pár tipikus koreai étellel - és meglátjuk a koreai ízek több fronton is közel állnak ahhoz a nomád ősi ízvilághoz, ahonnan a magyar konyhát is eredeztetjük: intenzív húshasználat, pácolás és grillezés, mesteri savanyúságok, gazdag betétes levesek. Ma terítéken egy tartalmas, tüzes leves, egy klasszikus, laktató, a tányéron összerakott zöldség egytálétel, egy remek marhahús főétel koreai páccal és grillezéssel, illetve a legismertebb fogást, a kimchi salátát is megtanuljuk, végezetül az erőteljes ízeket hűsítő gyümölcs jégkrémmel zárjuk.
MENÜ
- Bibimbap / Koreai kevert rizs
- Cucumber kimchi / Fermentált uborka saláta
- Radish kimchi / Fermentált retek saláta
- Kimchi chige/ Kimcsi ragu tofuval és császárhússal
- Bulgogi Korean grilled tenderloin / Koreai grillezett bélszín
- Patbingsu / Jégkrém, babpüré, gyümölcsök
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.