Koreai konyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ma este megismerkedünk pár tipikus koreai étellel - és meglátjuk a koreai ízek több fronton is közel állnak ahhoz a nomád ősi ízvilághoz, ahonnan a magyar konyhát is eredeztetjük: intenzív húshasználat, pácolás és grillezés, mesteri savanyúságok, gazdag betétes levesek. Ma terítéken egy tartalmas, tüzes leves, egy klasszikus, laktató, a tányéron összerakott zöldség egytálétel, egy remek marhahús főétel koreai páccal és grillezéssel, illetve egy retek salátát is megtanulunk elkészíteni, végezetül pedig az erőteljes ízeket hűsítő gyümölcs jégkrémmel zárjuk.

MENÜ

  • Bibimbap / Koreai vegyes zöldség tál
  • Oi kimchi / Fermentált uborkasaláta
  • Musaengchae / Kóreai retek saláta
  • Kimchi chige/ Kimcsi ragu tofuval és császárhússal
  • Bulgogi Korean grilled tenderloin / Koreai grillezett bélszín
  • Patbingsu / Pingszu, jeges desszert, babpürével, gyümölcsökkel

KIÍRT ALKALMAK

2024. október. 14. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…