La Cucina Toscana
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Toszkána vitán kívül egy világhírű gasztronómiai régió, aminek külön szépsége, hogy a "cucina povera", azaz a szegény emberek konyhája az alapja. Toszkánában szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált: kíváló minőségű és tápanyagdús alapanyagok, amiből egyszerű, laktató és ízletes ételek készülnek. Mai menüsorunk is tartalmazza a helyi klasszikusokat, úgy mint a csirkemájas előételt, egy remek vadhúsos ragut, a frissen sodort "pici" tésztát és az toszkán nagymamák krémes pitéjét, a torta della nonna-t.
MENÜ
- Panzanella / Toszkán kenyérsaláta
- Crostini neri / Májas pirítós
- Sugo di cinghiale e pappardelle / Paradicsomos vaddisznóragu, pappardelle
- Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…