La Cucina Toscana

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Toszkána vitán kívül egy világhírű gasztronómiai régió, aminek külön szépsége, hogy a "cucina povera", azaz a szegény emberek konyhája az alapja. Toszkánában szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált: kíváló minőségű és tápanyagdús alapanyagok, amiből egyszerű, laktató és ízletes ételek készülnek. Mai menüsorunk is tartalmazza a helyi klasszikusokat, úgy mint a csirkemájas előételt, egy remek vadhúsos ragut, a frissen sodort "pici" tésztát és az toszkán nagymamák krémes pitéjét, a torta della nonna-t.

MENÜ

  • Panzanella / Toszkán kenyérsaláta
  • Crostini neri / Májas pirítós
  • Sugo di cinghiale e pappardelle / Paradicsomos vaddisznóragu, pappardelle
  • Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 05. - vasárnap
17:00 - 20:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…