Malájzia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Kevés olyan hely van a Földön, ahol három kultúra együttélésébõl egy negyedik születhetett. A maláj konyha azonban ilyen. Itt három népcsoport, a maláj, az indiai és a kínai él évszázadok óta szoros kapcsolatban – és ezt az ételek is tükrözik. Száraz és nedves fűszerek, nagyon érdekes és egzotikus hozzávalók, sok-sok zöldség. Ma egy sok fogásos vacsorát próbálunk ki technikában, alapanyag-használatban, jellegben mindenki ismerkedni tudjon a maláj konyha alapjaival. Nagy kár, hogy Budapesten még nincs maláj étterem, ezért is érdemes eljönni erre kurzusra.

MENÜ

  • Acar Timun / Egzotikus chilis uborkasaláta
  • Curry laksa soup / Kókusztejes curry laksa leves, csirke, tészta
  • Beef Rendang / Marhahús, mogyorós satay szósz
  • Sambal Goreng Telur / Főtt tojás, extra erős paradicsomos szósz
  • Pulut hitam / Fekete ragacsos rizsdesszert, pálmacukor

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V