Marokkói kedvenceink
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Marokkó maga a mesés Kelet, izgalmas ízek, fűszeres illatok és vibráló színek otthona. Konyháját tekintve ez a Szahara felett húzódó ország talán az egyik legérdekesebb színfolt Afrika gasztronómiai térképén. A marokkói konyhában a térség különböző kultúrái keverednek, berber, muszlim és természetesen egy csipetnyi francia, így téve valóban egyedülállóvá. A kurzuson friss és szárított fűszerek, aszalt és friss gyümölcsök, virágesszenciák illata eleveníti meg az Ezeregyéjszaka varázslatos világát. Irány a souk mélye!
MENÜ
- Harira / Marokkói csicseriborsó leves
- Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
- Orange chicken wings / Narancsos csirkeszárnyak
- Sweet lamb tagine, dried apricot, prune / Édes tagine, bárányhús, aszalt gyümölcsök
- Kalb el louzz / Marokkói narancsvirágos mandulás sütemény
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…