Marokkói kedvenceink

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Marokkó maga a mesés Kelet, izgalmas ízek, fűszeres illatok és vibráló színek otthona. Konyháját tekintve ez a Szahara felett húzódó ország talán az egyik legérdekesebb színfolt Afrika gasztronómiai térképén. A marokkói konyhában a térség különböző kultúrái keverednek, berber, muszlim és természetesen egy csipetnyi francia, így téve valóban egyedülállóvá. A kurzuson friss és szárított fűszerek, aszalt és friss gyümölcsök, virágesszenciák illata eleveníti meg az Ezeregyéjszaka varázslatos világát. Irány a souk mélye!

MENÜ

  • Harira / Marokkói csicseriborsó leves
  • Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
  • Orange chicken wings / Narancsos csirkeszárnyak
  • Sweet lamb tagine, apricot, plum / Édes tagine, bárányhús, aszalt gyümölcsök
  • Kalb el louzz / Marokkói narancsvirágos mandulás sütemény

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. október. 22. - péntek
18:00 - 21:00 Páva utca
2021. november. 12. - péntek
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V