Marokkói kedvenceink

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Marokkó maga a mesés Kelet, izgalmas ízek, fűszeres illatok és vibráló színek otthona. Konyháját tekintve ez a Szahara felett húzódó ország talán az egyik legérdekesebb színfolt Afrika gasztronómiai térképén. A marokkói konyhában a térség különböző kultúrái keverednek, berber, muszlim és természetesen egy csipetnyi francia, így téve valóban egyedülállóvá. A kurzuson friss és szárított fűszerek, aszalt és friss gyümölcsök, virágesszenciák illata eleveníti meg az Ezeregyéjszaka varázslatos világát. Irány a souk mélye!

MENÜ

  • Harira / Marokkói csicseriborsó leves
  • Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
  • Orange chicken wings / Narancsos csirkeszárnyak
  • Sweet lamb tagine, apricot, plum / Édes tagine, bárányhús, aszalt gyümölcsök
  • Kalb el louzz / Marokkói narancsvirágos mandulás sütemény

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 03. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út
2024. április. 21. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás