Pastaparádé - Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Sok étel mitologus szerint a tészta nem is olasz találmány, hanem már ők is Kínából hozták. Nem kívánunk lándzsát törni, hogy ez igaz vagy nem - viszont ma bemutatjuk, hogy milyen gazdag Kelet és Dél-Kelet Ázsia tésztakultúrája. Különböző ételeket, különböző tésztaféléket nézünk és készítünk: egy estére ázsiai tésztaszakértők leszünk. Mi miből van, hogyan viselkedik, mi hol beszerezhető, és főleg miből mit tudunk készíteni. Üvegtészta, rizstészta, vermicelli, soba, udon. Leves, wok, stir-fry. Tésztautazás Japántól Szingapúrig.

MENÜ

  • Curry laksa noodle soup / Maláj curry laksa leves
  • Glass noodles with shrimp / Üvegtészta rákkal
  • Singapore hokkien mee / Szingapuri pirított tészta rákkal és császárhússal
  • Japanese chicken teriyaki / Japán csirke teriyaki

KIÍRT ALKALMAK

2022. augusztus. 22. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca
2022. szeptember. 06. - kedd
18:00 - 21:00 Páva utca
2022. október. 05. - szerda
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V