Pastaparádé – hazai különkiadás

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Magyarország tésztanagyhatalom - mégha elsőre nem is gondolnánk. Ezalatt nemcsak azt értjük, hogy sokan vagyunk tésztarajongók, hanem hogy kulináris örökségünkben számos friss és száraz tészta előétel, főétel és desszert is szerepel. Ma négy klassz friss burgonyás/tésztást fogást hozunk - nosztalgikus ízutazás szüleink-nagyszüleink konyhájába. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!

MENÜ

  • Tócsni, kapros-tejfölös mártogató
  • Egyben sült sertésdagadó, dödölle, uborkasaláta
  • Halušky / Juhtúrós sztrapacska
  • Mákos nudli

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…