Pastaparadé – nyújtott tészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Maguk a „csizmalakók” sem tudják a pontos számát annak a közel 300 különböző olasz tésztatípusnak, ami országukban létezik. Ezen a kurzuson pedig készítünk ebből a kézzel gyúrt és nyújtott, tojásos csodából. Íratlan szabály, hogy a különböző tésztatípusokhoz más-más feltét illik; ezúttal egy bolognai klasszikus szósz, egy különleges cukkinis-mandulakrém, illetve egy carbonara kerül a pastákra. Desszert nélkül pedig nincs dolce vita: a parádét egy könnyű, epres panna cottával koronázzuk meg.

MENÜ

  • Farfalle con due creme e gamberi / Farfalle cukkini-mandulakrémmel, garnélával
  • Pappardelle alla bolognese / Friss pappardelle, bolognai ragu
  • Tagliolini alla carbonara / Carbonara friss tésztával
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 01. - hétfő
16:00 - 19:00 Bécsi út
2024. április. 14. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás