Pastaparadé – töltött tészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Ma a friss töltött tésztákat tanulunk meg készíteni, tésztagép segítségével: négyzet alakú ravioli-t, a gyűrű alakút tortellini-t és a félhold alakút mezzelune-t. És persze lesz mindegyikhez egy-egy telitalálat tölteték kombo: spenót-ricotta, gorgonzola-dió és prosciutto-parmezán.

MENÜ

  • Ravioli ricotta e spinaci e burro e salvia / Spenótos-ricottás ravioli, zsályás barnavaj
  • Mezzelune con gorgonzola e noci / Diós gorgonzolával töltött mezzelune, sajtmártás
  • Tortellini prosciutto crudo / Tortellini prosciuttoval

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 21. - vasárnap
11:00 - 14:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás