Pastaparadé – töltött tészták
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Ma a friss töltött tésztákat tanulunk meg készíteni, tésztagép segítségével: négyzet alakú ravioli-t, a gyűrű alakút tortellini-t és a félhold alakút mezzelune-t. És persze lesz mindegyikhez egy-egy telitalálat tölteték kombo: spenót-ricotta, gorgonzola-dió és prosciutto-parmezán.
                                                            
                    MENÜ
- Ravioli ricotta e spinaci e burro e salvia / Spenótos-ricottás ravioli, zsályás barnavaj
- Mezzelune con gorgonzola e noci / Diós gorgonzolával töltött mezzelune, sajtmártás
- Tortellini prosciutto crudo / Tortellini prosciuttoval
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 16. - vasárnap
                                                
                                                11:00 - 14:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        