Portugál Megaklasszikusok
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Az autentikus portugál ízek és kulináris hagyományok miatt az ország évről évre növekvő népszerűségnek örvend a gasztroturisták körében. Az ország többekközött híres tengeri ételeiről, mint például a bacalhau-ról (sózott tőkehalról), a Portó városából származó  gazdag és laktató francesinha szendvicsről, és ikonikus eleme a pastel de nata, a krémes és vaníliás sütemény. Portugál megaklasszikusok kurzusunkon felevenítheted velünk legkedvesebb utazásod íz-emlékeit, várunk szeretettel!
                                                            
                    MENÜ
- Bacalhau com natas / Sütőben sült rakott tőkehal tejszínnel és sajttal
- Francesinha à moda do Porto / Portugál mega-melegszendvics portói módra
- Bolinhos de Bacalhau / Tőkehal krokett
- Pastel de nata / Portugál krémes kosárka
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        