Regionális Kínai Konyha: Szecsuán
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A szecsuáni régió Kína közép-nyugati része, egyike a nagy kínai regionális konyháknak, és talán a legismertebb és legelfogadottabb világszerte. Szecsuánban az időjárás meleg és párás, a konyhája ízei gazdagok és mélyek, alapanyaghasználat intenzív: sok fokhagyma és új hagyma, uborka, zöldbab, mogyoró, friss chili és chili paszta, szecsuáni (!) bors vagy a kínai ötfűszerkeverék - hogy csak pár kulcsjellemzőt hozzunk fel, amikből bizony ma is főzünk öt ismert és újszerű fogást.
                                                            
                    MENÜ
- Dan dan noodles / Tészta fűszeres olajjal és marinált hússal
- Hot 'n' sour cucumber salad / Erős-savanyú uborkasaláta
- Sìchuān style stir fried beans, cauliflower & cabbage / Szecsuáni pirított zöldségek
- Mapo tofu / Grillezett tofu szecsuáni módra
- Gong Bao chicken / Gong bao csirke
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 08. - szombat
                                                
                                                17:00 - 20:00
                                                
                                                                                                                                                                        Páva utca
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        