Scottish cuisine with a splash of whisky
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ezt a menüt a skót felföld hideg napjai ihlették, tipikus szívmelengető menüsor. Különlegességét a legnemesebb skót "termék" a whisky használata adja, megtanuljuk hogyan használjuk okosan az alkoholt, hogy még jobban kiemelje az ízeket. Extraként a kurzust egy született skót szakács tartja, így hiteles betekintést nyerünk a whisky fogyasztás kultúrájába is.
                                                            
                    MENÜ
- Grilled goat cheese, sweet & sour beetroot / Grillezett kecskesajt, édes-savanyú cékla
- Roston sült lazac, pirított véreshurka, whiskys narancs-szósz
- Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 29. - szombat
                                                
                                                17:00 - 20:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Angolul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        