Scottish cuisine with a splash of whisky

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Ezt a menüt a skót felföld hideg napjai ihlették, tipikus szívmelengető menüsor. Különlegességét a legnemesebb skót "termék" a whisky használata adja, megtanuljuk hogyan használjuk okosan az alkoholt, hogy még jobban kiemelje az ízeket. Extraként a kurzust egy született skót szakács tartja, így hiteles betekintést nyerünk a whisky fogyasztás kultúrájába is.

MENÜ

  • Grilled goat cheese, sweet & sour beetroot / Grillezett kecskesajt, édes-savanyú cékla
  • Roston sült lazac, pirított véreshurka, whiskys narancs-szósz
  • Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 19. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út Angol nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás