Street food Indonesia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Indonéziában is könnyű megtapasztalni mit is jelent a street food valójában. A szigeteken, a tengerparton, a piacokon, a városi utcasarkokon egymást érik a standok, ahol pillanatok alatt izgalmas, egzotikus és megafinom ételek készülnek. Az indonéz konyha sokszínű és komplex: arab, indiai, kínai hatások egyaránt alakították – ámde ma mégis nagyon egyszerűen tudjuk abszorbálni mindezt. Képzeljük magunkat Jáva, Bali vagy Szumátra szigetére, érezzük a chili, a gyömbér, a kurkuma és a rákpaszta illatát a levegőben, miközben a gado gado salátát, sült rizst és sült csirkét, kókuszkrémlevest és sült banán készítünk.

MENÜ

  • Gulai telur / Főtt tojás fűszeres kókuszlevesben
  • Ayam masak habang / Sült csirke és csípős sambal mártásválogatás
  • Nasi goreng pasar makan / Indonéz pirított rizs
  • Gado Gado / Indonéz saláta mogyorószósszal
  • Pisang goreng / Sült banán

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás