Tengernyi finomság

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nagyon sokan rajongunk a tengeri herkentyűkért, de leginkább csak külföldi nyaralásaink során hódolhatunk szenvedélyünknek. Pedig lehet ez másként is! Térképezzük fel együtt, hogy hol lehet beszerezni itthon a tenger gyümölcseit és ismerjük meg őket alaposan. Mindenre fény derül, amit eddig homály fedett, például: mikor jó a kagyló, ha a héja csukva vagy nyitva van? Milyen technikával pirítsunk rákot? Hogyan süssünk tengeri halat sóágyon? Na és persze milyen köretek és mártogatósok passzolnak hozzájuk leginkább?

MENÜ

  • Piri-piri prawns / Fűszeres sült rák
  • Moules au vin blanc / Fehérboros kagyló, bagett
  • Calamari fritti / Mediterrán sült tintahal, házi mayo
  • Salt crusted seabass / Tengeri süllő sóágyon, spenótos burgonya

KIÍRT ALKALMAK

2022. október. 05. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út
2022. október. 14. - péntek
11:00 - 14:00 Bécsi út
2022. október. 27. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V