Tengernyi finomság

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nagyon sokan rajongunk a tengeri herkentyűkért, de leginkább csak külföldi nyaralásaink során hódolhatunk szenvedélyünknek. Pedig lehet ez másként is! Térképezzük fel együtt, hogy hol lehet beszerezni itthon a tenger gyümölcseit és ismerjük meg őket alaposan. Mindenre fény derül, amit eddig homály fedett, például: mikor jó a kagyló, ha a héja csukva vagy nyitva van? Milyen technikával pirítsunk rákot? Hogyan süssünk tengeri halat sóágyon? Na és persze milyen köretek és mártogatósok passzolnak hozzájuk leginkább?

MENÜ

  • Piri-piri prawns / Fűszeres sült rák
  • Moules au vin blanc / Fehérboros kagyló, bagett
  • Calamari fritti / Mediterrán sült tintahal, házi mayo
  • Salt crusted seabass / Tengeri süllő sóágyon, spenótos burgonya

KIÍRT ALKALMAK

2023. április. 21. - péntek
11:00 - 14:00 Bécsi út
2023. május. 06. - szombat
16:00 - 19:00 Etyek
2023. május. 11. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

A kurzuson minden résztvevő vendégünk az első italra (1 pohár bor, 1 üveg sör vagy 1 üdítő). Minden további italfogyasztás, itallap alapján a kurzus után fizetendő a szakácsunknál, vagy lehetőség van Prémium italcsomagot 3990 Ft korlátlan fogyasztással is vásárolni.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak