Thai Classics - Soups and Curries

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Tökéletes belépő Dél-Kelet Ázsia gasztronómiájába, hiszen csupa kedvenc és klasszikus kerül terítékre. Nem csak a régióra jellemző konyhai technikákat vesszük át, hogy miként állíthatod be a leves vagy curry tökéletes állagát, de eláruljuk, hogyan kombináld a thai konyha emblematikus fűszereit, hozzávalóit, hogyan készíts saját fűszerpasztákat, amelyekkel megelevenítheted az ország autentikus ízeit. A selymes kókusztej, az édes, csípős és savanyú ízek harmóniája hamar a thai konyha szerelmesévé tesz.

MENÜ

  • Fresh green curry paste / Friss zöld curry paszta
  • Tom Yum Goong / Erős-savanyú rákleves
  • Tom Kha Gai / Kókusztejes csirkeleves
  • Green pork curry / Zöld sertés curry
  • Matsaman Curry / Matsaman vega curry

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V