Thai Classics - Soups and Curries
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Tökéletes belépő Dél-Kelet Ázsia gasztronómiájába, hiszen csupa kedvenc és klasszikus kerül terítékre. Nem csak a régióra jellemző konyhai technikákat vesszük át, hogy miként állíthatod be a leves vagy curry tökéletes állagát, de eláruljuk, hogyan kombináld a thai konyha emblematikus fűszereit, hozzávalóit, hogyan készíts saját fűszerpasztákat, amelyekkel megelevenítheted az ország autentikus ízeit. A selymes kókusztej, az édes, csípős és savanyú ízek harmóniája hamar a thai konyha szerelmesévé tesz.
MENÜ
- Fresh green curry paste / Friss zöld curry paszta
- Tom Yum Goong / Thai csípős-savanyú rákleves
- Tom Kha Gai / Thai kókusztejes csirkeleves
- Thai green curry with pork / Thai zöld curry sertéshússal
- Thai massaman curry / Thai burgonyás-mogyorós curry
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…