Wok wok wok - Kína

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
„Wok, wok, wok” sorozatunk második részében tovább cizelláljuk a wokban sütés tudományát. Többféle módszert fogunk begyakorolni: hirtelen sütünk, párolunk, pirítunk és a vágási technikánkat is tovább csiszoljuk. Elősütünk, előpácolunk, mindezt különböző húsokkal. Négy remek dél- és nyugat-kínai fogást készítünk, a két legízletesebb és legfűszeresebb vidékről, Kanton és Szecsuán régiókból. Bátran ajánljuk kurzusunkat kezdőknek és haladóknak is, akik vonzódnak a keleti ízekhez, illetve szeretnének elmélyülni a kínai gasztrokultúrában.

MENÜ

  • Stir-fried bok choy / Pirított bok choy
  • Chicken cubes, guilin chili sauce / Csirke kockák, guilin chili szósz
  • Dry-fried shredded beef, celery / Pirított marhahús, szárzeller
  • Sweet and sour pork / Édes-savanyú sertés

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 16. - kedd
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V