Wok wok wok - Kína

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
„Wok, wok, wok” sorozatunk második részében tovább cizelláljuk a wokban sütés tudományát. Többféle módszert fogunk begyakorolni: hirtelen sütünk, párolunk, pirítunk és a vágási technikánkat is tovább csiszoljuk. Elősütünk, előpácolunk, mindezt különböző húsokkal. Négy remek dél- és nyugat-kínai fogást készítünk, a két legízletesebb és legfűszeresebb vidékről, Kanton és Szecsuán régiókból. Bátran ajánljuk kurzusunkat kezdőknek és haladóknak is, akik vonzódnak a keleti ízekhez, illetve szeretnének elmélyülni a kínai gasztrokultúrában.

MENÜ

  • Stir-fried bok choy / Pirított bok choy
  • Chicken cubes, guilin chili sauce / Csirke kockák, guilin chili szósz
  • Dry-fried shredded beef, celery / Pirított marhahús, szárzeller
  • Chinese sweet and sour pork / Kínai édes-savanyú sertés

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V