Chefparade a Te konyhádban

online és realtime, házhozszállítva

Chefparade a Te konyhádban

 
Mint mindenki más, így mi sem gondoltuk volna, hogy a koronavírus járványveszély és az intézkedések így hazavágnak bennünket. 2020 március 16 óta, mióta bezártunk - mi sem találjuk a helyünket úgy szó szerint. Nagyon hiszünk abban, amit csinálunk, az ügyben és az ügyfelekben: a főzés és az együttfőzés szeretetében. Hiszünk kollégáinkban, akiket nem akarunk elbocsátani. Hiszünk nagyon a főzőstudióinkban, ahol most nem tudunk órákat tartani.
 
Ezért kitaláltuk, hogy a várt újranyitásig is tudjunk veletek távban és online együtt főzni: ez itt a Chefparade Főző-Webinárium, az online kurzusaink a Te konyhádban.
 
Az órák esténként mennek 17 és 20 óra között. Szakácsaink a mi studiónkban főznek, amíg Ti a saját konyhátokban. Zoom videókonferencián tartjuk a kapcsolatot, az öt résztvevő pár és a szakács-animátor Chefparade Team. Itt lehet kérdezni és nézzük meg, ki hogy áll és, hogy megy maga a főzés real-timeban (valós időben).

Az összes alapanyagot és ezúttal a recepteket is előre a kurzus előtt mindenkinek házhoz szállítjuk. A konyhát, és benne a használandó eszközöket viszont nektek kell biztosítani, pontosabban azt használjuk, amitek van – egy közepesen felszerelt konyha teljesen jó lesz. Világos, hogy a legtöbb online kurzus a 150 féle kurzusunkból nem menne könnyen így távban: viszont átgondoltuk, hogy melyek igen, és április 13-tól ezzel a 15-tel indulunk.
    
Jelentkezni ugyanúgy lehet, mint eddig – szakács, kategória alapján keresni, voucherek is érvényesek. Csak két fős jelenkezéseket fogadunk el - de lehet, ha valaki egyedül akar résztvenni, de az is lehet hogy akár az egész család is ott sertepertél a konyhában. Két fős jegyért négy fős adagokat főzünk, így egy az adott esti vacsorán túl, egész biztosan marad még akár másnapra is belőle.      

Hisszük, hogy receptjeink és ízeink jók és működnek, hiszünk szakácsainkban akik az online térben is ügyesek lesznek, és hiszünk abban is hogy ez egy nagyszerű alkalom és egyben az igazság pillanata, hogy otthon is próbára tegyétek, amit nálunk tanultatok. Hisszük, hogy hozzánk hasonlóan sokatoknak elege van abból, hogy mindenki csak a vírusról meg a válságról beszél: azaz csináljunk végre valami mást! Továbbá köszönjük, ha egy nehéz helyzetbe került kis céget támogattok ezekben az embertpróbáló időkben. Reméljük, hogy jól fog menni és tetszik nektek ez az újítás, egy biztos mi már most nagyon szeretjük! Aztán ki tudja, talán a várva várt újranyitásra is megtartjuk ezt a formát.
 
Egész biztos lesz sok kérdés, ide összegyűjtöttünk egy jó párat. De hívjatok is nyugodtan 06 20 371 5004, keressetek mailen: hello@chefparade.hu  vagy messengeren.

2020 április