Beef cuts xx

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Kezdjük egy műhelytitokkal. Mint sok étteremben is, nálunk is steak és húskurzusok után megmarad sok (mi úgy hívjuk) „leeső bélszíndarab” – vágások és darabkák, amiket szép szeletsütésnél nem tudunk felhasználni. A gazdálkodás jegyében találtuk ki ezt a kurzust: ami egy háztartásban is szempont lehet, így kulcsüzenete a főzőiskolának is. Fogtuk kedvenc receptjeinket a világ négy tájáról: Oroszországtól, Franciaországon át Észak- és Latin-Amerikáig és bemutatunk egy isteni salátát, egy remek előételt és két pompás főfogást is szuper bélszín falatokkal.

MENU

  • Steak Caesar salad
  • Boeuf bourguignon / French beef stew, mash potatoes
  • Empanadas de pino / Chilean beef pie
  • Russian beef Stroganoff / Beef tenderloin, tagliatelle

DATES

Unfortunately there are no dates available.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

HASHTAGIFY

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package