Beef cuts xx
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Kezdjük egy műhelytitokkal. Mint sok étteremben is, nálunk is steak és húskurzusok után megmarad sok (mi úgy hívjuk) „leeső bélszíndarab” – vágások és darabkák, amiket szép szeletsütésnél nem tudunk felhasználni. A gazdálkodás jegyében találtuk ki ezt a kurzust: ami egy háztartásban is szempont lehet, így kulcsüzenete a főzőiskolának is. Fogtuk kedvenc receptjeinket a világ négy tájáról: Oroszországtól, Franciaországon át Észak- és Latin-Amerikáig és bemutatunk egy isteni salátát, egy remek előételt és két pompás főfogást is szuper bélszín falatokkal.
MENU
- Steak Caesar salad
- Boeuf bourguignon / French beef stew, mash potatoes
- Empanadas de pino / Chilean beef pie
- Russian beef Stroganoff / Beef tenderloin, tagliatelle
DATES
Unfortunately there are no dates available.
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.