Beef cuts xx

Difficulty:
Prices:
1 person / course = 15.990,-
2 person / course = 28.990,-
Kezdjük egy műhelytitokkal. Mint sok étteremben is, nálunk is steak és húskurzusok után megmarad sok (mi úgy hívjuk) „leeső bélszíndarab” – vágások és darabkák, amiket szép szeletsütésnél nem tudunk felhasználni. A gazdálkodás jegyében találtuk ki ezt a kurzust: ami egy háztartásban is szempont lehet, így kulcsüzenete a főzőiskolának is. Fogtuk kedvenc receptjeinket a világ négy tájáról: Oroszországtól, Franciaországon át Észak- és Latin-Amerikáig és bemutatunk egy isteni salátát, egy remek előételt és két pompás főfogást is szuper bélszín falatokkal.

MENU

  • Angus steak Ceasar salad
  • Empanadas de pino / Chilean beef pie
  • Russian beef Stroganoff / Beef tenderloin in creamy porcini and pickled cucumber sauce
  • Boeuf bourguignon, mash potatoes

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available date.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

HASHTAGIFY

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU