Ethno-vegan - India

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Európában is egyre többen lesznek vegánok a fenntarthatóság jegyében, elhagyják a hús-tojás-tejtermék szentháromságát, amire a nyugati konyhai kultúrkör épül. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Ma este Indiába kirándulunk, ahol vallási okokból majdnem mindenki vegán. Egy hatalmas vegán thali vegyestálat készítünk sok klassz fűszerrel és zöldséggel, lencsével és persze chilivel.

MENU

  • Coconut vegetable curry
  • Green beans & potato jalfrezi
  • Bengal masoor dhal / Spicy red lentil soup
  • Vegetable pulao rice
  • Aloo paratha / Indian potato stuffed flatbread
  • Mango chutney

DATES

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package