Ethno-vegan series - South Asia

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!

MENU

  • Vegan wonton soup
  • Vietnamese summer roll (vegan version)
  • Kao phad pak rum / Fried rice with mixed vegetables
  • Yellow pineapple curry
  • Mango in coconut milk, tapioca pearls

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU