Ethno-vegan series - South Asia

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!
MENU
- Vegan wonton soup
- Vietnamese summer roll (vegan version)
- Kao pad pak rum / Fried rice with mixed vegetables
- Yellow pineapple curry
- Tapioca pearls in coconut milk and mango
DATES
Unfortunately there are no dates available.
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.