Ethno-vegan - Southeast Asia

Difficulty:
Prices:
1 person / course = 15.990,-
2 person / course = 27.990,-
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!

MENU

  • Vegan wonton soup
  • Kao Phad Pak Rum / Fried Rice with Mixed Vegetable
  • Acar Timun / Exotic cucumber salad
  • Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs (vegan) ENG????
  • Yellow pineapple curry

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available date.

COURSE REMINDER…

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU