Frying meat in breadcrumbs coating

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
A panírozás, azaz a bundázott sült hús elkészítése olyannyira nem egy újkeletű módszer, hogy már középkori feljegyzésekben is szerepelt, a 15. században pedig mór, spanyol és itáliai közvetítés révén bekerült a bécsi udvarba – a többi pedig már történelem. A rántott húst mindenki szereti, ezen a kurzuson pedig három kontinens elkészítési módjában tobzódhatunk, ugyanis menünk része egy japán panko morzsás Tonkatsu, amerikai rántott csirkeszárny Kentucky-módra és mindenki jól ismert kedvence, a bécsi borjúszelet. Ráadásként még a desszertet is bepanírozzuk, és egy különleges rántott fagyival zárjuk lakománkat. Érdemes éhesen érkezni, itt ma minden frissen a legfinomabb!
MENU
- Wiener schnitzel with potato salad
- Tonkatsu / Japanese pork cutlet
- Kentucky spicy chicken
- Fried ice-cream
DATES
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.