Halimádó - mexikói különkiadás

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
A hagyományos mexikói konyhában a hallal készített fogások legalább annyira népszerűek, mint amennyire ízletesek!
A mexikóiaik halszeretete talán nem annyira ismert, azonban az ország tökéletesen helyezkedik el ahhoz, hogy élvezze és kihasználja a tenger adta lehetőségeket a halételek tekintetében, és elsőrangú helyet biztosítson neki az étlapján.
Halimádó- mexikói különkiadás kurzusunkon bemutatjuk, mi történik akkor, ha egy önmagában izgalmas és fűszeres konyhát a legfinomabb tengeri halakkal párosítunk!
MENU
- Squid with pasilla chilli sauce
- Aguachile / Tilapia fish fillet ceviche, Mexican version
- Octopus with adobo sauce, in banana leaf roast, fried pineapple
- Tacos Ensenada style, with shrimp and cod
- Tacos Gobernador, shrimp tacos with toasted flour tortillas and melted cheese
DATES
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.