Halimádó - mexikói különkiadás

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
A hagyományos mexikói konyhában a hallal készített fogások legalább annyira népszerűek, mint amennyire ízletesek! A mexikóiaik halszeretete talán nem annyira ismert, azonban az ország tökéletesen helyezkedik el ahhoz, hogy élvezze és kihasználja a tenger adta lehetőségeket a halételek tekintetében, és elsőrangú helyet biztosítson neki az étlapján. Halimádó- mexikói különkiadás kurzusunkon bemutatjuk, mi történik akkor, ha egy önmagában izgalmas és fűszeres konyhát a legfinomabb tengeri halakkal párosítunk!

MENU

  • Aguachile / Tilapia fish fillet ceviche, Mexican version
  • Tacos Ensenada style, with shrimp and cod
  • Octopus with adobo sauce, fried pineapple
  • Tacos Gobernador, shrimp tacos with toasted flour tortillas and melted cheese

DATES

14 April 2024 - Sunday
10:00 - 13:00 Bécsi út
27 April 2024 - Saturday
10:00 - 13:00 Bécsi út

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package