Let's grill - the chicken

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
A grillezett csirke igazi világsztár, praktikusan bármerre járunk remek recepteket találunk. Ma estére úgy érezzük a nagyon különleges és egymásnak nagyon távoli négy grillcsirke fogást huztunk: Hawai kis amerikai csavarral, Dél-Afrika portugál csavarral, Peru sapnyol csavarral és Thaiföld (ot nincs csavar, csak 100% Dél-Ázsia). Lesz csirkemell, csirkecomb és egész csirke is műsoron, könnyű nyári köretek, de szuper pácokat és még szuperebb mártogató szószokat is megtanulunk. Közös étkezés lesz a végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENU

  • Huli huli Chicken, grilled pineapple
  • Gai Yang chicken, nam jim chili dip
  • Pollo a la brasa con aji verde e avocado salad
  • Peri peri chicken, tricolor coleslaw

DATES

17 June 2023 - Saturday
10:00 - 13:00 Etyek

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package