Let's grill - the chicken

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
A grillezett csirke igazi világsztár, praktikusan bármerre járunk remek recepteket találunk. Ma estére úgy érezzük a nagyon különleges és egymásnak nagyon távoli négy grillcsirke fogást huztunk: Hawai kis amerikai csavarral, Dél-Afrika portugál csavarral, Peru sapnyol csavarral és Thaiföld (ot nincs csavar, csak 100% Dél-Ázsia). Lesz csirkemell, csirkecomb és egész csirke is műsoron, könnyű nyári köretek, de szuper pácokat és még szuperebb mártogató szószokat is megtanulunk. Közös étkezés lesz a végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.
MENU
- Huli huli Chicken, grilled pineapple
- Gai Yang chicken, nam jim chili dip
- Pollo a la brasa con aji verde e avocado salad
- Peri peri chicken, tricolor coleslaw
DATES
COURSE REMINDER …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.