Let's grill - the minced meat

Difficulty:
Prices:
1 person = 16.990,-
2 persons = 29.990,-
3 persons = 39.990,-
4 persons = 49.990,-
Magyarország, valljuk be nem egy született grillnemzet. Szerencsére azonban nem kell túl messzire mennünk például Dél és Keleti irányba, hogy szuper helyeket, országokat találjunk, akik azok. Ma esti grillkurzusunkon a Balkánról indulva, a Közel-Keleten és Dél-Orosz vidékeken át egészen Közép Ázsiáig megyünk. Csevapcsicsi, mics, kebab és saslikok lesznek műsoron – és egy sor grillezési szak-kérdést érintünk. Hogyan fűszerezzünk? Kell-e szódabikarbona? Frissen is fogunk húst darálni? És egyáltalán milyen húst daráljunk: borjú, birka, bárány, sertés? Hogyan nyársaljunk saslikot? És mit együnk köretnek, vagy mártogatónak? Itt ma mindenre választ kapunk. És igen, előre eláruljuk: a darált hús (újra) menő. Közös étkezés lesz a kurzus végén, kéretik éhesen érkezni, minden frissen finom. A kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country teraszon fut. Páros jelentkezést preferálunk.

MENU

  • Cevapcici / Grilled serbian sausage
  • Georgian Chicken & Pork Shashlik, Shashlik sauce
  • Lebanese style beef kafta with lebanese rice
  • Sammi lamb kebab

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

HASHTAGIFY

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU