Mediterranean tour gluten & lactose free

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Elsőre talán nehéz elképzelnünk, de Európában sok klassz és régi recept is létezik tejtermékek és lisztek, tészták nélküli is. Ma este egy "mentes" körutazást teszünk Dél-Európában Görögországtól, Olaszországon és Franciaországon át Spanyolországig. Összeválogattunk egy remek menüsort glutén és tejmentesen: volt, ahol természetesen könnyű dolgunk volt, volt hogy iciripicirit csavarnunk kellett. Szóval tej és liszt nem lesz - hal, hús tojás lesz. Végeredményben nemcsak laktóz és gluténérzékenyeknek merjük ajánlani ezt az válogatást, hanem bárkinek, aki egy estre csak kipróbálná.

MENU

  • Salade Niçoise / Tuna, eggs, vegetables salad
  • Paella de marisco / Seafood paella
  • Mega meat stifado
  • Polenta alla griglia / Grilled polenta
  • Chocolate mousse with Cointreau liquor

DATES

Unfortunately there are no dates available.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package