Meze love from Egypt to Morocco

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Mezzemánia sorozatunkban ezúttal elkalandozunk a Mezze kultúra fő területéről a Levante történelmi-földrajzi régióból. Nyugatra vesszük az irányt: a Szahara feletti muszlim Afrika, a Földközi tenger déli vidéke és a berber népek konyhájából kevertünk egy klassz válogatást. Megjelennek a térségre jellemző egytálételek is, illetve könnyebb fogások, mint saláták, mártogatósok, zöldségek, meleg és hideg előételek egy kis egzotikus csavarral.
MENU
- Foul mudammas / Fava bean puree
- Duqqa / Spicy hazelnut spread
- Salata meshweya /Tunisian grilled pepper salad, tuna, eggs
- Meatballs kefta tagine
- Imbatin / Fried potato wedges stuffed with meat
- Salata baladi / Mixed fresh salad from Egypt
- Matloua bread / Fresh homemade yeast bread
DATES
IF THE DATE IS NOT SUITABLE …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.