Pastaparádé – hazai különkiadás

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Magyarország tésztanagyhatalom - mégha elsőre nem is gondolnánk. Ezalatt nemcsak azt értjük, hogy sokan vagyunk tésztarajongók, hanem hogy kulináris örökségünkben számos friss és száraz tészta előétel, főétel és desszert is szerepel. Ma négy klassz friss burgonyás/tésztást fogást hozunk - nosztalgikus ízutazás szüleink-nagyszüleink konyhájába. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!

MENU

  • Tócsni, kapros-tejfölös mártogató / Hash Browns, with dill sour cream dip
  • Egyben sült sertésdagadó, dödölle, uborkasaláta
  • Juhtúrós sztrapacska / Potato dumpling with sheep cheese
  • Mákos nudli / Rolled potato pasta with poppy seed

DATES

Unfortunately there are no dates available.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package

Book recommendations for the course
Look for it in our webshop or you can also buy it from the chef after class...