Street Food Belgium

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Belgium egy relative fiatal ország. Ehhez képest gasztroban (is) „nagyot ment”, elég csak a sörre vagy a csokoládéra gondolni. Ma elutazunk az északi tengerpartra és a csodaszép középkori városok főtereire, hogy együnk egy-két finom, igazi belga utcai fogást. Előételünk Valloniából a Liège-i saláta, ami után egy igazi tengeri fogás: zamatos fehérboros, fokhagymás, tejszínes kagyló következik. Ezt mi is igazi belga módra, a híres ropogósra sütött krumplival fogyasztjuk. Szintén sült krumpli lesz a körete a sörrel főtt flamand marharagunak is. A desszertünk pedig mi más is lehetne, mint egy friss ropogós waffel, illetve gofri liege-i módra, vaslapon sütve meleg csokival leöntve. Bon appetit / Smakelijk.

MENU

  • Salade liégeoise
  • Fehérboros, fokhagymás, tejszínes kagyló
  • Boeuf carbonnade a la flamande / Flemish beef stew with beer
  • Liege-i goffri

DATES

Unfortunately there are no dates available.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

HASHTAGIFY

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

The first drink (1 bottle of beer or 1 glass of wine or 1 soft drink) is free. Next drinks can be paid after the class. You can also buy a premium drink package upgrade for 3990 HUF with unlimited consumption.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices