Street Food Belgium

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Belgium egy relative fiatal ország. Ehhez képest gasztroban (is) „nagyot ment”, elég csak a sörre vagy a csokoládéra gondolni. Ma elutazunk az északi tengerpartra és a csodaszép középkori városok főtereire, hogy együnk egy-két finom, igazi belga utcai fogást. Előételünk Valloniából a Liège-i saláta, ami után egy igazi tengeri fogás: zamatos fehérboros, fokhagymás, tejszínes kagyló következik. Ezt mi is igazi belga módra, a híres ropogósra sütött krumplival fogyasztjuk. Szintén sült krumpli lesz a körete a sörrel főtt flamand marharagunak is. A desszertünk pedig mi más is lehetne, mint egy friss ropogós waffel, illetve gofri liege-i módra, vaslapon sütve meleg csokival leöntve. Bon appetit / Smakelijk.

MENU

  • Salade liégeoise
  • Fehérboros, fokhagymás, tejszínes kagyló
  • Boeuf carbonnade a la flamande / Flemish beef stew with beer
  • Liege-i goffri

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

HASHTAGIFY

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU