Ethno-vegan - Italy

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty:
Language: Hungarian
Prices:
1 person = 16.990,-
2 persons = 29.990,-
3 persons = 39.990,-
4 persons = 49.990,-
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó vegán konyhát: a mediterrán Olaszország talán kivétel. Ma estére összegyűjtöttünk pár olyan receptet, ahol nincs vaj, valami finom sajt, vagy hal. Lesznek viszont hüvelyesek, zöldségek, finom szószok, és persze kenyerek, valamint tészták. Kiránduljunk vegánul Olaszországba: Dél-Tirolból Toszkánán át egészen Szicíliáig.

MENU

  • Zuppa d'orzo / Tyrolean barley soup
  • Panzanella / Tuscan bread salad
  • Focaccia barese / Italian flatbread, cherry tomatoes, oregano
  • Pici alle briciole y al sugo pomodoro / Pici pasta, roasted breadcrumbs, tomato sauce
  • Caponata / Sicily eggplant stew
  • Sorbetto di limone / Lemon sorbet

ALLERGEN INFORMATION

Please advice us on any food allergies or intolerance you might have.

DATES

26 September 2021 - Sunday
16:00 - 19:00 Bécsi út

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU