Georgia - Pearl of the Caucasus

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, levesek, sültek. Ma ezekből adunk egy hat fogásos ízelítőt.

MENU

  • Beetroot pkhlai
  • Kharcho / Soup made of beef, tomato, rice
  • Megrelian Khachapuri / Georgian Cheese Bread Boat
  • Badrijani Nigvzit / Fried eggplant stuffed with spiced walnut
  • Georgian pork shashlik
  • Kitri Pomidvris Salata / Georgian Vegetable Salad
  • Khinkali / Georgian dumplings, sweet -sour plum sauce

DATES

15 November 2022 - Tuesday
18:00 - 21:00 Páva utca

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU