Georgia - Pearl of the Caucasus

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, levesek, sültek. Ma ezekből adunk egy hat fogásos ízelítőt.

MENU

  • Pkhali / Roast beetroot, walnut spread
  • Kharcho / Soup made of beef, tomato, rice, fresh herbs
  • Megrelian Khachapuri / Georgian Cheese Bread Boat
  • Badrijani Nigvzit / Fried eggplant stuffed with spiced walnut
  • Georgian pork shashlik
  • Kitri Pomidvris Salata / Georgian Vegetable Salad
  • Khinkali / Georgian dumplings, sweet -sour plum sauce

DATES

05 June 2023 - Monday
18:00 - 21:00 Páva utca
13 June 2023 - Tuesday
18:00 - 21:00 Páva utca

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package