Georgia - Pearl of the Caucasus

Duration:
3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, levesek, sültek. Ma ezekből adunk egy hat fogásos ízelítőt.
MENU
- Pkhali / Roast beetroot, walnut spread
- Kharcho / Soup made of beef, tomato, rice, fresh herbs
- Megrelian Khachapuri / Georgian Cheese Bread Boat
- Badrijani Nigvzit / Fried eggplant stuffed with spiced walnut
- Georgian pork shashlik
- Kitri Pomidvris Salata / Georgian Vegetable Salad
- Khinkali / Georgian dumplings, sweet -sour plum sauce
DATES
IF THE DATE IS NOT SUITABLE …
Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.