North Italy

Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Mi jut eszünkbe Észak-Olaszországról? Design? Divat? Ruhák? Bútor? Autók? Pedig gasztroban is gazdag vidékről beszélünk: gondoljunk csak Liguria, Piemonte és Lombardia fejlett mezőgazdaságára és élelmiszeriparára. Nemcsak Itáliában, de világszerte híres fogásokat jegyez a régió. Ezekből főzünk ma egy kiváló válogatást.

MENU

  • Zuppa di Minestrone / Minestrone soup
  • Vitello tonnato / Veal sirloin, tuna spread
  • Osso Buco / Veal stew Italian style
  • Risotto alla Milanese / Risotto, saffron, parmesan
  • Baci di Dama / Crunchy biscuit, chocolate filling

DATES

Unfortunately there is no available occasion.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU