Pastaparádé – hazai különkiadás

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Magyarország tésztanagyhatalom - mégha elsőre nem is gondolnánk. Ezalatt nemcsak azt értjük, hogy sokan vagyunk tésztarajongók, hanem hogy kulináris örökségünkben számos friss és száraz tészta előétel, főétel és desszert is szerepel. Ma négy klassz friss burgonyás/tésztást fogást hozunk - nosztalgikus ízutazás szüleink-nagyszüleink konyhájába. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!

MENU

  • Tócsni, kapros-tejfölös mártogató / Hash Browns, with dill sour cream dip
  • Egyben sült sertésdagadó, dödölle, uborkasaláta
  • Juhtúrós sztrapacska / Potato dumpling with sheep cheese
  • Mákos nudli / Rolled potato pasta with poppy seed

DATES

25 July 2024 - Thursday
18:00 - 21:00 Bécsi út

IF THE DATE IS NOT SUITABLE …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

Course calendar

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, with each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions typically last about 3 to 4 hours and accommodate around 10 participants. The menu usually includes 3 to 7 courses/dishes. Food can be enjoyed during the course or taken home in small containers.

Our adult courses are designed for participants aged 18 and above, but we are happy to welcome children aged 12 and older when accompanied by an adult.

Course prices

Drink package

Book recommendations for the course
Look for it in our webshop or you can also buy it from the chef after class...