Wok wok wok - Thailand

Duration: 3 hour
Number: 10 person
Difficulty level:
Use of ingredients:
Cultural depth:
Language: Hungarian
Bár a wok mint konyhai eszköz eredetileg Kínából származik, mára Ázsia (és világ) szerte elterjedt és a legtöbb ázsiai ország megalkotta saját wokos ételeit, receptjeit. Népszerű wok sorozatunk legújabb kurzusán Thaiföldre kalandozunk és klasszikus thai wok ételeket készítünk. Nemcsak a wokos technikák elsajátításán lesz a hangsúly - hanem alapanyagismereten és ezek keverési lehetőségein. Lesz rizs pároltan és pirítva, lesz üvegtészta és rizstészta, lesznek különféle húsok, rákok és persze sok-sok zöldség, paszta, szószok, fűszer, zöldfűszer és chili. Minden frissen finom: kéretik éhesen érkezni.

MENU

  • Pad prik king / Thai red curry chicken & long beans
  • Kao pad pak rum / Fried rice with mixed vegetables
  • Pad ka prao with vermicelli / Minced meat and basil stir-fry
  • Pad thai / Stir-fried noodles with prawns

DATES

Unfortunately there are no dates available.

COURSE REMINDER …

Notify me if this course is being published at another time or a place becomes available.

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU

Gerenal infos

Cooking is hands-on, each pair preparing the full menu in small batches. Our cooking sessions last about 3 to 4 hours with typically 10 participants. The menu contains 3 to 7 courses/dishes. The food can be eaten at the course or taken home in small containers.

Our adult courses are targeted for adult participants, but we are happy to receive children as attendees over the age of 12 years with an adult. 

Course prices

Drink package